Inloggen
Wachtwoord vergeten

Vul hier het e-mail adres in waarmee u geregistreerd bent.

Wij zullen u een nieuw wachtwoord mailen indien uw E-mail bij ons bekend is.

Ambassadeur Socius

Socius Ambassadeurs zijn leden die verandwoordelijk zijn voor een chapter en zich binnen onze businessclub breed inzetten voor een specifiek segment, doelgroep of locatie. Denk hierbij aan grotere steden, regio's of segmenten als economie & finance, golf, automotive, productie of hobbies en sporten. Heeft u interesse om zelf Ambassadeur te worden voor onze businessclub, neem dan gerust contact op met ons op. 

Steyn Elshout (Marviq)

Steyn was de allereerste Ambassadeur bij Socius en heeft na Alkmaar de tweede chapter met groot succes ontplooid. Steyn is een sales-man in hart en nieren en heeft zijn sporen als ondernemer ruim verdient. Steyn is nu actief als Director Business Development bij Marviq in Almere.

Marviq is specialist op het gebied van het ontwikkelen van applicaties, webshops, portals en andere software oplossingen.

 

Roland Janssen (Sendux Audiovisueel)

Roland Janssen, eigenaar van Sendux Audiovisueel, is ruim 25 jaar werkzaam in de event- en audiovisuele industrie en heeft een passie voor het creëren van een optimale beleving met de inzet van innovatieve audiovisuele technieken.

Op conceptmatige wijze maakt hij effectief gebruik van de juiste inzet van beeld, geluid, verlichting, geur en overige technieken die uw communicatie kunnen ondersteunen en versterken.
 

Robert Schulze ( Grothfactory)

Robert is een echte serial-entrepreneur die naast zijn eigen bedrijf altijd bezig is om andere ondernemers te helpen met hun start-up.

Na lang in de evenementen business te hebben gezeten is Robert nu Maatschappelijk Actief aan het Ondernemen en focussed zich meer op samenwerken.  Hij steekt veel tijd in zijn vrijwilligerswerk bij de "Make a Wish" foundaition. 

Mike Folmer (ING Private Banking)

Mike is Private banker bij de ING en een echte Socius man. Hij is een echte levensgenieten, maar ook een heel serieus mens als het om zaken gaat.

 

 


 

Martijn Grijzenhout (BusinessTrack)

Martijn is directeur eigenaar van BusinessTrack, golfer, levensgenieter en een perfecte sparringpartner als het gaat om nieuwe ideeën of concepten.

Als Ambassadeur voor onze businessclub, zet hij zich niet alleen in voor de regio Alkmaar e.o., maar ook voor de club in zijn algemeen.

Martijn is een topper en we zijn ontzettend blij met hem!

 

Renate Roeleveld (Sluispolder)


Renate is general manager bij golfbaan Sluispolder de meest smaakmakende golfbaan van Nederland! Op Sluispolder is toprestaurant ’t Sluisje gevestigd waar de Socius diners van chapter Alkmaar georganiseerd worden. Naast een goed golfster is Renate een topper in het organiseren van events en bijeenkomsten en dat doen ze dan ook met volle passie bij onze club.

 


Jürgen Oude Bos (Grimex Licht)

Jurgen is eigenaar van Grimex Licht dat is opgericht in 1985 en zich enkel bezig met verlichting maar dan wel op zeer hoog niveau. De specialismen zijn verlichting voor woningen, tuinen, winkels en kantoren. Naast Socius Ambassadeur is Jürgen ook actief bij de Rotary dus hij kent als geen ander “Samen staan we sterk”.

 

 

Jeroen Baris (Kerckhoffs & Lasonder)

Jeroen is Directeur bij Kerckhoffs & Lasonder Gerechtdeurwaarders. Jeroen is een echte match-maker en is ook verantwoordelijk voor de commerciële gang van zaken bij het bedrijf.

Hij is tevens een van de oprichters van de nieuwe Lionsclub Hoorn en zet zich graag in voor goede doelen. Natuurlijk is hij ook een echte levensgenieter waardoor hij ook graag Ambassadeur wilde worden bij onze club.
  

Johan Terpstra (ING)

Johan is Directeur MKB Waterland bij de ING. “In mijn functie bij ING als directeur MKB voor de regio Waterland, ben ik het aanspreekpunt en sparringpartner voor MKB ondernemers, netwerkrelaties en overige zakelijke belanghebbenden. Daarbij ligt mijn focus op ondernemers met een omzet t/m € 10 miljoen en een kredietbelang tot € 2,5 miljoen". Johan is ook een echte netwerker die de ondernemers in de regio goed kent. Hij houdt van het culinaire leven en past daardoor perfect bij de club.


Linda Postma (Duin en Kruidberg)

Linda is Sales Manager bij Landgoed Duin en Kruidberg waar wij met chapter Haarlem onze diners houden. Naast Linda zijn we nog op zoek naar een aantal mede-ambassadeurs.

 

 Copyright © Socius.nu. All rights reserved   |   Home   Disclaimer   Privacy   Algemene voorwaarden