Inloggen
Wachtwoord vergeten

Vul hier het e-mail adres in waarmee u geregistreerd bent.

Wij zullen u een nieuw wachtwoord mailen indien uw E-mail bij ons bekend is.

Over Socius

Socius is een exclusieve businessclub voor directeuren en decision-makers in Noord- en Zuid-Holland.

Het credo van Socius is “iuncti fortiores sumus” (samen staan we sterker). Bij Socius staat de persoon op nummer één, zijn professie op nummer twee en het bedrijf op nummer drie. Het draait bij ons om de persoon zelf en de man/vrouw achter het bedrijf.

Socius is echter geen serviceclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, ons belang is enkel de leden en dat we gezellige, doeltreffende en leuke events hebben met en voor elkaar. Met onze 7 chapters (Amsterdam, Waterland, Noordwijk/Bollenstreek, West-Friesland, Haarlem, Zaanstreek en Alkmaar e.o.) organiseren wij per maand gemiddeld 6 luxe, doeltreffende, maar vooral gezellige events waarbij u zelf kunt kiezen waarbij u aanwezig wilt zijn.

Door middel van onze uitgebreide ledensite kunt u 365 dagen per jaar zien wat er binnen de club gebeurd en tevens een beroep doen op uw medeleden om bv. uw kennis, nieuws en vaardigheden met hen te delen.

Deelt u al informatie?

Met Socius deelt u op diverse manieren informatie en kennis. Dit kan op uw profiel, op de Socius website, met columns en Tweets of via de twee wekelijkse Socius Circulaire. Al deze informatie wordt getoond op de site, waardoor men in één oogopslag ziet wat er binnen de businessclub plaatsvindt.

WBN

Heeft u nieuwsberichten of wilt u een interview, of misschien eens ondernemer van de dag zijn, laat het ons weten. Wij zullen deze op de sites van WIJ Business Nieuws plaatsen!

Nog geen lid?

Klik hier voor alle mogelijkheden bij de WIJ Businessclub Socius


Copyright © Socius.nu. All rights reserved   |   Home   Disclaimer   Privacy   Algemene voorwaarden