Inloggen
Wachtwoord vergeten

Vul hier het e-mail adres in waarmee u geregistreerd bent.

Wij zullen u een nieuw wachtwoord mailen indien uw E-mail bij ons bekend is.

Uw eigen Socius evenement

Naast de vaste activiteiten die op het Socius netwerkcentrum te Alkmaar plaatsvinden organiseert Socius diverse bijeenkomsten en evenementen door heel Noord-Holland.
 
Uiteraard kunt u naast de Socius activiteiten ook uw eigen Socius bijeenkomst organiseren. Hiervoor heeft Socius een select aantal eventpartners, zoals o.a. restaurants en golfbanen waar u terecht kunt. Deze bedrijven bieden u een aantal vaste concepten, kortingen en ondersteuning om van uw eigen evenement een succes te maken.
 
Neem gerust contact op met onze eventpartners om de mogelijkheden te bespreken.
Korting plaatje

Culinaire gelegenheden

Samenkomen onder het genot van een goede lunch of diner is altijd bevorderlijk geweest voor een goede gang van zaken.

De volgende horeca gelegenheden bieden culinaire arrangementen aan voor de Socius Ambassadeurs.

Restaurant Lucas Rive (1 Michelin ster)

De keuken is gebasseerd op de filosofie van Lucas:  creatief en met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit. Lucas is overtuigd van de kwaliteit in en rondom Hoorn en werkt daarom graag met dagverse streekproducten. Het uitgangspunt van de brigade van restaurant Lucas Rive is de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven, door middel van gastvrijheid, culinaire verrassingen en enthousiasme.

Restaurant Vrienden van Jacob (1 Michelin ster)

De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders’ inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch.

Duin en Kruidbergerweg 60 Santpoort  http://www.devriendenvanjacob.nl

Restaurant de Posthoorn (1 Michelin ster)

Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt. En alhoewel Chef Jeroen Bavelaar elke dag streeft naar de perfectie in zijn gerechten en Sommelier Edwin van Egmond de ultieme wijnspijs combinatie wil behalen gaat het vooral om het plezier en ongecompliceerd genieten.

Noordeinde 41-43, 1141 AG Monnickendam www.posthoorn.eu

The Harbour Club Amsterdam

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een industriële locatie –een oude wijnterminal- turned fashionable chic met een absoluut fantastische keuken!

Cruquiusweg 67  Amsterdam www.theharbourclub.nl

Madame Cheung

Madame Cheung heeft een Gault Millau vermelding en staat overal hoog aangeschreven. Door de toch wat zakelijk ambiance is Madame Cheung de ideale ontmoetingsplaats voor ondernemers uit de regio. Voor Socius bieden wij diverse mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst, afspraak of event.

Kleine Noord 53-55 | Hoorn | http://www.madamecheung.nl

Evenementen

Voor grotere groepen ondernemers zijn er locaties voor vergaderingen, evenementen of bijeenkomsten. De volgende bedrijven bieden goed geoutilleerde ruimtes aan voorzien van alle gemakken, indien gewenst met projectieschermen, beamers, koffie en natuurlijk goede ondersteuning.

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg 75 hotelkamers, trendy Brasserie & Loungebar DenK, Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob, vijf klassieke stijlkamers, die perfect geschikt zijn voor vergaderingen, diners, recepties of een high tea en een conferentiecentrum met tien moderne vergaderzalen.

Duin en Kruidbergerweg 60 | Santpoort | http://www.duin-kruidberg.nl/

StrandZuid & ZuidPool van Unlimited Label

Geniet ’s zomers van ontbijt, lunch en diner op het terras of lounge met vrienden op één van de strandbedden op het zandstrand en de diverse lounge areas.
Kies Strandzuid als thuisbasis voor een fijne zomerse dag of als  locatie voor een (zakelijke) borrel, huwelijk, diner, vergadering of exclusief evenement. Op Strandzuid worden u alle zorgen uit handen genomen, zodat u zich te gast zult voelen op uw eigen evenement!

Strandzuid // Europaplein 22 // Amsterdam // http://www.unlimitedlabel.com

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren. Alle zalen beschikken over een internetaansluiting. Bovendien bieden wij in de openbare ruimten wireless internet.

Hampshire Golfhotel

Dit moderne, fraai vormgegeven 4-sterrenhotel met een prachtige 45-holes golfbaan met mooie water- en bospartijen. Deze unieke mix is hierdoor een uitstekende plek voor uw hotelovernachting, vergadering, seminar, training, productpresentatie, golfclinic, of een feestelijke gelegenheid.

Golf clubs

Golf is de ultieme netwerksport voor zakenmensen en beslissers. Het samen spelen verbind bedrijven en klanten en staat garant voor een goede zakelijke omgeving. Deze golfbanen bieden u diverse arrangementen om golf en zakendoen.

Golfbaan Sluispolder

Achter de duinen, tussen Bergen en Alkmaar ligt de schitterende 18-holes golfbaan Sluispolder. Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, die bij veel holes voor een extra handicap zorgen. Naast de golfbaan beschikt Sluispolder over een zeer goed reasaurant en diverse zakelijke faciliteiten.

Burggolf Purmerend

BurgGolf regelt voor Socius leden een perfect georganiseerde golfdag geheel op maat, zowel wedstrijden, lunch, diner als clinics. Deze laatste worden door professionals georganiseerd. BurgGolf kan alle facetten van de dag tot in de puntjes verzorgen, zodat u en uw relaties onbekommerd kunnen genieten.


Copyright © Socius.nu. All rights reserved   |   Home   Disclaimer   Privacy   Algemene voorwaarden